Degut a les àmplies instal·lacions que tenim a Can Miret i Cardedeu, les activitats que portarem a terme seran les següents, seguint les mesures de prevenció del COVID-19 corresponents:

L’equipament necessari per a cada activitat és:

–          Piscina (pendent de confirmar): roba de bany, tovallola, xancles i protecció solar.

–          Esports i jocs: calçat esportiu i roba còmode d´esport. A causa de la situació generada pel covid19, cada alumne haurà de disposar de material propi. En el cas de les activitats amb material específic, com ara el tennis o pàdel, el casal facilitarà una raqueta a cada nen/a que no en tingui per tot el periode que estigui inscrit al casal abonant una fiança de 15€ aquest import serà retornat un cop es faci la devolució del material al finalitzar el casal (unitats limitades).

–          Tallers: s’avisarà amb antel·lació si és necessari algun material.

És molt important que tots els alumnes portin gorra, aigua, protecció solar i un pot petit de gel hidroalcoholic.

Piscina (Pendent de confirmar): els practicants realitzaran activitats aquàtiques combinant activitats lúdiques amb activitats dirigies i cursets.

–          Grups de petits: natació recreativa, natació psicomotriu, aquaolimpíades, aiguagim.

–          Grup de grans: curs de natació, aquabàsquet, aquaeròbic, gimcanes aquàtiques, aquaolimpíades.

 

Esports i Jocs: es realitzaran activitats esportives per afavorir el desenvolupament físic del alumne practicant activitats com ara el pàdel, tennis, pàdel, aeròbic, bàsquet, futbol, sortides a la natura, jocs de psicomotricitat, entre d’altres.

* Tennis: és l’activitat bàsica del campus. Tots aquells alumnes que mai hagin practicat l’esport del tennis realitzaran una iniciació a aquest esport, i els que tenen experiència perfeccionaran la seva tècnica i mobilitat en aquest esport tan complet que obliga a tenir una coordinació de totes les parts del cos.

–          Grups de petits: coreografies, jocs de cohesió, pre-esportiu, esports minoritaris i esports convencionals, material alternatiu, gimcanes, psicomotricitat, circuits…

–          Grup de grans: pre-esportius, esports minoritaris (ultimate, korfbal,…) i esports convencionals (tennis, pàdel, handbol, bàsquet, futbol…), circuits, steps, pilates, batuka, aeròbic, jocs de cohesió…

 

Tallers: estan dirigits per a que els alumnes puguin desenvolupar la seva capacitat artística i creativa.

–          Grups de petits:  creativitat, pintura facial, jocs de taula, circ, improvisació i disfresses, construccions…

–          Grup de grans:  jocs de taula, fotografia, curses d’orientació, creativitat i teatre…