Les Franqueses reconeix a 16 esportistes i 11 equips.

El divendres 27 de febrer els esportistes de les Franqueses van celebrar la seva nit de gala. El Patronat Municipal d’Esports va organitzar la Nit de l’Esport, que enguany arribava a la 19a edició, amb la voluntat de fer un reconeixement públic i premiar aquells esportistes, persones i entitats locals que han destacat pel seus èxits i dedicació durant la temporada 2013-14. Més de 450 persones van assistir al sopar i a la festa a l’Hotel Ciutat Granollers, entre els quals hi havia jugadors/es i entrenadors/es de l’escola de l’Escola de Tennis i Pàdel Jordi Plana de Les Franqueses.

Unes setmanes abans de l’acte, les entitats municipals van participar en les nominacions dels esportistes. En total, van es van nominar 79 persones com a millors esportistes de la darrera temporada en les categories de millor entrenador/a; promoció masculí/femení; formació masculí/femení; i amateurs masculí/femení. Abans del sopar es va lliurar un diploma a cadascun.

http://www.lesfranqueses.cat/actualitat/noticies/2015/03/02/l-atleta-anna-riera-i-el-ciclista-mario-sinues-escollits-els-millors-esportistes-amateurs-a-la-19a-nit-de-l-esport

 

Foto 2-3-15 19 45 08

Foto 2-3-15 19 45 09