Benvolguts pares i mares,

Com cada any organitzem la sortida al  BARCELONA OPEN BANC SABADELL 63è TROFEU CONDE DE GODÓ 2015.  A aquesta competició tennística hi participen els millors jugadors del món, com ara  l’actual campió del passat Godó 2014, Kei Nishikori (5 ATP), Rafael Nadal (3 ATP), David Ferrer (7 ATP),  Tommy Robredo (18 ATP), Feliciano Lopez (12 ATP), Milos Raonic (6 ATP) i Marin Cilic (10 ATP) entre d’altres.

El trofeu s’ubica al REAL CLUB DE TENNIS BARCELONA i les seves instal·lacions s’adapten al trofeu en les dates de la competició. L’entrada al recinte inclou  la visualització dels partits més importants a la pista central, els partits de les 3 pistes annexes i veure tots els estands de publicitat del recinte.

El dia de la sortida serà el DIMARTS 21 D’ABRIL.

  • C.T.Cardeceu: Sortirem a les 9:00h del matí i tornarem a les 19:00h de la tarda.
  • C.T. Les Franqueses: Sortirem a les 9:15h del matí i tornarem a les 18:45h de la tarda
  • T.P Granollers: Sortirem a les 9:30h del matí i tornarem a les 18:30h de la tarda

El preu de la sortida és de 40€ on hi va inclòs el transport i l’entrada al recinte. En el recinte els alumnes de l’escola estaran acompanyats per varis monitors. Us aconsellem que portin l’esmorzar, dinar i beure ja que els preus dins del recinte són molt cars, a més de portar crema protectora i gorra.

Per estar inscrit a la sortida és IMPRESCINDIBLE retornar l’autorització als monitors amb l’import en metàl·lic esmentat.

Important: RESERVA D’ENTRADES PER RIGURÓS ORDRE D’INSCRIPCIÓ. L’ÚLTIM DIA PER ENTREGAR L’AUTORITZACIÓ I ELS DINERS EN METÀL·LIC ÉS DIJOUS 16 D’ABRIL. NO S’ACCEPTARAN INSCRIPCIONS PASSADA AQUESTA DATA.