logo_tennispolanaBenvolguts Pares i alumnes,

Ens posem amb contacte amb vosaltres per informar-vos del CAMPIONAT DE TENNIS I MINITENNIS que realitzarem en el marc de la Fira de Sant Isidre 2014, que es realitzarà el DISSABTE 17 DE MAIG. Hi haurà dues zones de joc, una a la pista poliesportiva del parc Pompeu Fabra de Cardedeu ( antic camp Futbol Sala ) i l’altra zona serà el Club Tennis Cardedeu.

És important ressaltar que totes les classes de dissabte es veuran substituïdes per aquest esdeveniment, i que els jugadors de L’Esportiu de Llinars de dissabte matí, els hi preguem que es desplacin a Cardedeu per realitzar aquesta activitat. També comentar que si és un dia calorós els nens han de portar gorra. ( A les dues instal·lacions ja disposen de font amb aigua)

Com hem comentat, l’activitat es dividirà en dues zones: Els més petits jugaran a la pista poliesportiva del parc Pompeu Fabra: faran un campionat de mini-tennis amb pistes petites i boles tirades per els professors. Els grans, faran campionats de punts a les pistes grans del CT Cardedeu. En els dos casos els nens tindran esmorzar gratuït i l’entrega de premis es realitzarà a la finalització de cada categoria.

Pista poliesportiva Pompeu Fabra (Activitat de 10:00 a 12:00 hores)

• Els nens/es nascuts els anys 2007,2008 i 2009 faran jocs especialitzats per ells, i campionat de Mini tennis.

• Els nens/es nascuts l’any 2006 faran campionat de la categoria PreBenjamí.

Club Tennis Cardedeu (Activitat de 9:15 a 14:30)

• Esperem la vostra assistència en aquest esdeveniment,

Moltes gràcies!

Jordi Plana (www.tennisplana.com)